Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Κρυφή κάμερα και μια κατάλληλη μεταμφίεση – τεχνητή μουστάκικαι μακιγιάζ

Για να είναι σε θέση να διεξάγει μια πραγματική έρευνα και να εκθέσει τον άνθρωπο που θέλει να σας βλάψει - μερικές φορές χρειάζεται λίγο πιο αντισυμβατικό τρόπο.

Σε ορισμένες περιπτώσεις θα ήταν χειρότερα αντί του άλματος, ακριβώς απέναντι από κάποιον που νομίζετε ότι μπορεί να εξαπατήσει και τον κατηγόρησετε. Καλλιτερα για να κάνουμε κάτι πιο διακριτικό. Επιπλέον, ένας ολοκληρωμένος ψεύτης θα μπορούσε να αρνηθεί όλα . Αντ 'αυτού, συλλέγουν λίγα στοιχεία διαφορετικά.

Μια ιδέα - Εξοπλισμένο με μια κρυφή κάμερα και ένα μικρό μακιγιάζ, το οποίο μπορεί να αλλάξει την εμφάνισή και η κρυφή κάμερα σε ένα μέρος όπου μπορείτε να συλλέξετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Tο μακιγιάζ, ωστόσο, να είναι πιο συγκεκριμένη, και όχι αυτή που χρησιμοποιεί η γυναίκα σου . Τεχνητή μουστάκι, γενειάδα και βαφής μαλλιών θα κάνει σπουδαία δουλειά + και γυαλιά ηλίου και να γίνετε τελείως αγνώριστος.

Τα περισσότερα μουστάκια και τα γένια, τα οποία πωλούνται σε εξειδικευμένα καταστήματα από εντελώς φυσική τρίχα και δεν υπάρχει κίνδυνος να διαλυθεί ή να σταθεί ως τέχνη.

Η μόνη προϋπόθεση για την απόκτηση ειδική κόλλα για τα προϊόντα. Στη συνέχεια, λαμβάνουν φωτογραφική μηχανή σας και να πάτε στον τόπο όπου είναι ο άνθρωπος που θα ακολουθήσει.

Φυσικά, αν το κτίριο ειναι με πρόσβαση μόνο σε μυημένους θα πρέπει να σκεφτείτε κάτι άλλο, αλλά αν πρόκειται για κατάστημα ή γραφείο, το οποίο περιλαμβάνει πολλά άτομα δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να πάτε και να αφήσετε την κάμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου